EL GRAN TEATRE DE LA PASSIÓ DE CERVERA

#BACHENDANSA

#Bachendansa és un espectacle multidisciplinari, de producció pròpia, creat i produït al territori, que imbrica música, dansa i vídeo. Alhora és un espectacle que estableix un diàleg artístic entre el passat i el present, entre la música barroca i la dansa contemporània.

Data de la Representació

21/12/2019 a les 20:00h

A nivell musical, #Bachendansa es basa en els concerts de Brandenburg núm. 3 i 5 de J. S. Bach. Aquests concerts, que Bach va escriure per encàrrec de Christian Ludwig, representen una obra cabdal de la història de la música. Són també uns concerts típics de l’estil barroc on s’utilitzen una diversitat de combinacions instrumentals dins del format de Concerto grosso. Els concerts núm. 3 i 5 contenen alguns aspectes francament experimentals, com són la supressió del contrast entre un petit grup de solistes i un major grup de cordes acompanyant (Concert núm. 3) i el tractament virtuós del clavicèmbal (Concert núm. 5).

Hi participa la Jove Companyia de l’Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona (Ed+) i l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior (OCCI), amb seu a Cervera; sota la direcció artística i coreogràfica de Montse Esteve i la direcció musical de Jordi Castellà. #Bachendansa incorpora elements singulars d’alguns esdeveniments realitzats durant l’any. Ho fa a través d’una obra audiovisual, enregistrada i dirigida per Marc Castellà i amb guió d’Alba Granell, on hi conflueixen el territori, la tradició i la cultura.

Més informació https://cervera2019.cat/ca/p/desembre/bach-en-dansa-14-113

ENTRADA GRATUÏTA

Organitza

paeria
Logo Capitalitat Cultura