EL GRAN TEATRE DE LA PASSIÓ DE CERVERA

LO PAPER

Adreçat a grans, joves, escolars i infants; i tal com ens agrada aquí: episòdic i que surti tothom que vulgui. Hi trobareu l’essència dels pastorets, la severitat del teatre clàssic català, el cabaret, el vodevil, la comèdia dramàtica, el monòleg (o duòleg), la tragicomèdia, la improvisació, el teatre fantàstic, el teatre de l’absurd, el teatre del gest, i el music hall (apa!). Força semblant a l’exitós format del teatre viu, això sí, aquest cop amb tot l’escenari.

Data de la Representació

30/11/2019 a les 22:00h.

En gairebé 1000 anys hem arreplegat un munt d’episodis destacables i un altre munt que ens hauríem pogut estalviar. I, és clar, ho volem explicar tot, i a la nostra manera, perquè, com diu la presentadora: “La faràndula canvia la història si així és més divertit o si així li ho demanen”. No cal dir que hem tingut el suport de destacats historiadors i historiadores, que han aportat l’ordre i la veracitat a tot el que passa (o gairebé tot…).

Aquests darrers anys s’han fet diverses dramatitzacions de moments històrics, força explícits, i que ja podríem donar per sabuts, oi? Per això aquests episodis més coneguts els hem abordat des d’una perspectiva transversal, des del punt de vista del ciutadà, que és qui sempre en rep les conseqüències. Els reis, la noblesa, la burgesia, no han canviat tant amb els segles; l’essència perdura perquè la manera de comportar-se de l’espècie humana no ha canviat tant des de l’edat de pedra. Potser mai com ara carrega amb eines que no sap utilitzar, però això ja seria un altre tema.

Més informacióhttps://cervera2019.cat/ca/p/novembre/lo-paper-13-111

Preu i Venda d'entrades

Entrada General: 5€

Menors de 18 anys: 3€

Organitza

Logo Capitalitat Cultura