EL GRAN TEATRE DE LA PASSIÓ DE CERVERA

CONCERT MANOLO GARCIA

DATA DE LA REPRESENTACIÓ

08/06/2019

Aquest dijous 17 de gener, a les 10.00 h, es posaran a la venda les entrades pel concert que Manolo Garcia oferirà al Gran Teatre de la Passió de Cervera el 8 de juny dins de la seva extensa propera gira.

Les entrades es podran adquirir a www.emotionaltickets.es

Després de militar des dels anys vuitanta a Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, incloent-hi la seva carrera en solitari fins ara, aquesta és la primera vegada que Manolo Garcia es presenta en format acústic. És a dir, deixa de banda momentàniament la parafernàlia elèctrica que tant li agrada. Ha decidit, en aquesta ocasió, fer un gir de 180 graus i revisar el més granat del seu repertori i treballar-lo d’una forma absolutament acústica amb altres sonoritats i carregant tintes a les guitarres espanyoles i acústiques.

Format acústic però amb una extensa banda sobre l’escenari. Una sorpresa per a l’oida dels seus seguidors o persones que s’apropin per primera vegada a la seva música. Una nova possibilitat d’emoció on la seva interpretació i la seva veu arribaran d’una manera diferent.

Formació: Ricardo Marín, Víctor Iniesta, Josete Ordoñez (guitarres espanyoles, acústiques i laud), Juan Carlos García (piano, percussió i cors), Olvido Lanza (violí i violoncel), Charly Sardà (percussions) i Iñigo Goldaracena (contrabaix i acordió), Manolo Garcia (veu i guitarra acústica).

 
nolo